24 Φεβ - 10:00

PRACTICE TIME VII

Έναρξη Συμμετοχής
16 Φεβ
Ημερομηνία Διοργάνωσης
24 Φεβ
webfighters | PRACTICE TIME VII

Πληροφοριες

PRACTICE TIME VII,

PRACTICE TIME VII

 

PRACTICE TIME VII”, Ένα διασυλλογικό sparring που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις ή να δεις πως πατάς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μέσα στο ring. 

Οι αγώνες διεξάγονται ταυτόχρονα σε 3 ring, χωρίς ανάδειξη νικητή, ενώ το τέλος των γύρων βρίσκει και τους δυο αθλητές με μετάλλιο στο λαιμό τους, τιμητικό δίπλωμα και τους προπονητές σοφότερους για την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών τους.

Την Κυριακή 24/02/1019 διοργανώνουμε το πρώτο διασυλλογικά sparring του 2019 στο The Fighting Mall στο Περιστέρι, PRACTICE TIME VΙΙ”

Βασικός μας στόχος είναι να παγιοποιήσουμε τη διεξαγωγή τέτοιων sparring για να έχουμε ένα κοινό σημείο συνάντησης, έτσι ώστε να ελέγχουμε την αγωνιστική πρόοδο των αθλητών μας.

Χορηγοί για την επιτυχία αυτών των διοργανώσεων δεν είναι άλλοι από εσάς τους ίδιους, αγκαλιάζοντας με ειλικρίνεια πάνω από όλα αυτή τη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρουμε τη πραγματική εμπειρία των αθλητών μας (διασυλλογικά, επίσημοι αγώνες κλπ), προσέχουμε τα κιλά τους (στη ζύγιση είναι καιρός να μην είμαστε στο περίπου αλλά στο ακριβώς) εξηγούμε στους αθλητές μας, στους γονείς τους, στους φίλους αλλά κατανοούμε και εμείς οι ίδιοι ότι το διασυλλογικό sparring έχει ΜΟΝΟ εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μέσα από αυτό μαθαίνουμε πως θα σταθούμε αύριο σε επίσημους επαγγελματικούς ή μη αγώνες.

Δεν υπάρχει (και δεσμευόμαστε σε αυτό) η πρόθεση να ευνοηθεί ο οποιοσδήποτε, ασχέτως αριθμού συμμετοχών ή ονόματος, άλλωστε δεν έχει κανένα νόημα αφού δεν υπάρχει ανάδειξη νικητή. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε, γινόμαστε καλύτεροι.

 

Στυλ KICKBOXING KICK LIGHT, KICKBOXING LOW KICK, BOXING

 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια και ότι μαζί θα μπορέσουμε να συναντιόμαστε αρκετές φορές το χρόνο .... Κλείνοντας και πριν σας ευχαριστήσω, θέλω να επαναλάβω αυτό που έχουμε  πει πολλές φορές στο παρελθόν...

«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους !!!

 

 

ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 10:00 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 10:00

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 13:30- 14:00 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 13:30- 14:00

Τόπος διεξαγωγής

: The Fighting Mall Φιλικών 58 Περιστέρι

Ημερομηνία διεξαγωγής

: 24/02/2019

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών

: 19/02/2019

Ώρα ζύγισης

: 09:00

Ώρα έναρξης sparring

: 10:00

Πληροφορίες

: 6974 552710

 

Οι αθλητές μέχρι 10 ετών (ειδικά όσοι έχουν από 0-3 παιχνίδια) μπορούν να φορούν κάσκα κλειστού τύπου (με προστατευτικό στο πρόσωπο)… Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός !!