03 Μαρ - 11:00

GLORIOUS IV

Έναρξη Συμμετοχής
18 Ιαν
Ημερομηνία Διοργάνωσης
03 Μαρ
webfighters | GLORIOUS IV

Πληροφοριες

GLORIOUS IV,

Το αθλητικό σωματείο Pagratis Club , διοργανώνει διασυλλογικά Sparring Κick Boxing, με την επωνυμία Glorious 4 με στόχο να προσφέρει αγώνες, που θα ανοίξουν τον δρόμο στους μελλοντικούς πρωταθλητές, οι οποίοι θα κερδίσουν σε εμπειρία και τεχνική κατάρτιση, μέσα στα πλαίσια του υγιή ανταγωνισμού. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

 

To πρωτάθλημα είναι εγκεκριμένο από την Π.Ο.Κ. με πιστοποιημένη διαιτησία της ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί σε υψηλό επίπεδο για τα Ελληνικά δεδομένα.

 

Την Κυριακή 3 Mαρτίου 2019, στο Pagratis Club Arena  ένας αθλητικός χώρος ο οποίος θα προετοιμαστεί για την καλύτερη φιλοξενία των αθλητών και θα διαμορφωθεί κατάλληλα  με 1 RING και 2 τατάμι, θα πραγματοποιηθούν Διασυλλογικά Sparring  Κick Boxing στα στυλ Κ1 rules, Kick Light, Low Kicks και Boxing, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα Χωρίς ανάδειξη νικητή με απονομή μεταλλίου και στους δυο αθλητές με σκοπό την επιβράβευση τους για όλη την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στο άθλημα μας και ως αποτέλεσμα να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

 

Παράλληλα θα βραβεύσουμε τους προπονητές με τιμητική πλακέτα, για το μεγάλο έργο που παράγουν στο άθλημα.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

09:00 – 11:00 → Ζύγιση

 

11:00 – 18:00 → Αγώνες

 

ΖΥΓΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

Η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπου του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, στο Pagratis Club Arena  την Κυριακή 03/03/2019 και ώρα 09:00-11:00 πμ.

 

Όσοι αθλητές βρεθούν υπέρβαροι ή λιποβαρείς στη ζύγιση σε σύγκριση με τη δήλωση των αγώνων θα αποκλείονται από τους αγώνες χωρίς να τους επιστρέφεται το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

 

Για την αποφυγή καθυστερήσεων ο αρχηγός της κάθε αποστολής να προσκομίζει συμπληρωμένα από κάθε αθλητή της ομάδας του έντυπα της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής σε αγώνες που υπάρχουν συνημμένα.

 

Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και έχουν περάσει από ζύγιση υποχρεούνται να αγωνιστούν παρόλη την καθυστέρηση του αγώνα τους. Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάζονται στο ρινγκ μετά την αναγγελία του ονόματος τους, θα χάνουν τον αγώνα τους με walk over.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

Οι αθλητές είναι απαραίτητο να έχουν μασέλα, μπαντάζ, σπασουάρ, επικαλαμίδες, σορτς καθώς και προστατευτικό στήθους οι γυναίκες. Κάσκα και γάντια προμηθεύει η διοργάνωση μέσω του χορηγού, την εταιρεία FORCE 1.

 

Ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι αναλόγου χρώματος με την γωνία κάθε αθλητή. Οι διοργανωτές θα παρέχουν σε κάθε γωνία εξοπλισμό εγκεκριμένο από την ΠΟΚ (πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing).

 

Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των αθλητών και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες σε όποιον αθλητή δεν διαθέτει προστατευτικό εξοπλισμό.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών πρέπει να αποστέλλονται από τους προπονητές τους το αργότερο μέχρι 3 μέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

 

Pagratis Club

 

Λοξής Φάλλαγγος 71Α, Θήβα

 

E-MAIL:  glorious.thiva@outlook.com

 

Τηλ. Επικοινωνίας 6934 046494

 

Σε κάθε δήλωση συμμετοχής ο προπονητής υποχρεούται να αναφέρει τους αγώνες που έχει πάρει μέρος ο αθλητής του.

 

Το παράβολο ζύγισης και συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 20,00€

 

Ο αρχηγός της κάθε αποστολής αφού συγκεντρώσει το ανωτέρω ποσό από τον κάθε αθλητή της ομάδας του, θα καταβάλλει στον διοργανωτή το συνολικό ποσό που προβλέπεται.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΥΛ

 

KICK LIGHT

 

Οι αγώνες στο Tatami θα έχουν διάρκεια 2 γύρων του 1:30 λεπτών.

 

LOW KICKS

 

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια

 

3 γύρων του 1,30 λεπτού

 

K-1 RULES

 

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 1:30 λεπτών

 

KΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Γ’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 0 –5 αγώνων

 

Β’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 5-15 αγώνων

 

Α’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 15 + αγώνων

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Οι βαθμολογίες ισχύουν για όλες τις κατηγορίες κάθε αγωνιστικού στυλ. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής συμμετέχει σε περισσότερα από ένα στυλ, θα βαθμολογείται μόνο για το ένα που θα επιλέγει ο προπονητής του πριν από την έναρξη των αγώνων.

 

Ο αθλητής που τιμωρείται με disqualifier (λόγω κακής συμπεριφοράς) ή δεν εμφανιστεί στον αγώνα (walk over) θα μηδενίζεται.

 

Ο αθλητής που καθυστερεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να περιμένει ο αντίπαλος του 1 λεπτό, χάνει τον αγώνα με walk over.

 

Κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα το επόμενο ζευγάρι περιμένει έξω από το ρινγκ στις γωνίες του, για την αποφυγή καθυστερήσεων.

 

Απαγορεύονται οι συνομιλίες προπονητών και αθλητών, με τους διαιτητές και κριτές των αγώνων.

 

Στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκεται η κεντρική γραμματεία του πρωταθλήματος όπου θα μπορεί ο κάθε προπονητής ή εκπρόσωπος σωματείου να ενημερώνεται και να ζητήσει βοήθεια για ότι χρειαστεί.

 

Η επικοινωνία για όλα τα θέματα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται με αθλητή. Ο αθλητής για το οτιδήποτε θα πρέπει να συνοδεύεται από τον προπονητή του ή τον εκπρόσωπο του σωματείου στο οποίο ανήκει, μαζί με το αθλητικό δελτίο τους.