16 Φεβ - 10:00

PRACTICE TIME XIII

Έναρξη Συμμετοχής
12 Φεβ
Ημερομηνία Διοργάνωσης
16 Φεβ
webfighters | PRACTICE TIME XIII

Πληροφοριες

PRACTICE TIME XIII,

PRACTICE TIME XIIΙ

KICKBOXING KICK LIGHT, KICKBOXING LOW KICK, BOXING

 

 PRACTICE TIME XIΙ”, Ένα διασυλλογικό sparring που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις ή να δεις πως πατάς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μέσα στο ring. 

 

Την Κυριακή 16/02/2020 διοργανώνουμε τα πρώτα για το 2020 διασυλλογικά sparring στο The Fighting Mall στο Περιστέρι, PRACTICE TIME

 

Οι αγώνες διεξάγονται ταυτόχρονα σε 3 ring, χωρίς ανάδειξη νικητή, ενώ το τέλος των γύρων βρίσκει και τους δυο αθλητές με μετάλλιο στο λαιμό τους και τους προπονητές σοφότερους για την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών τους.

Χορηγοί για την επιτυχία αυτών των διοργανώσεων δεν είναι άλλοι από εσάς τους ίδιους, αγκαλιάζοντας με ειλικρίνεια πάνω από όλα αυτή τη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρουμε τη πραγματική εμπειρία των αθλητών μας (διασυλλογικά, επίσημοι αγώνες κλπ), προσέχουμε τα κιλά τους (στη ζύγιση είναι καιρός να μην είμαστε στο περίπου αλλά στο ακριβώς) εξηγούμε στους αθλητές μας, στους γονείς τους, στους φίλους αλλά κατανοούμε και εμείς οι ίδιοι ότι το διασυλλογικό sparring έχει ΜΟΝΟ εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μέσα από αυτό μαθαίνουμε πως θα σταθούμε αύριο σε επίσημους επαγγελματικούς ή μη αγώνες. 

Oι παλιοί ξέρουν… Οι νέοι θα μάθουν ...., τι ίδιο κλίμα, ο ίδιος σεβασμός σε αθλητές, προπονητές και επισκέπτες, η ίδια σοβαρή διοργάνωση.  Σας περιμένουμε και εφέτος ΟΛΟΥΣ.

Κλείνοντας και πριν σας ευχαριστήσω, θέλω να επαναλάβω αυτό που έχουμε  πει πολλές φορές στο παρελθόν...

«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι αθλητές πρέπει να έχουν μαζί τους όλο τους τον εξοπλισμό (γάντια, καλαμίδες, κάσκα, σπασουαρ). Οι αθλητές έως 10 ετών αν το επιθυμούν μπορούν να έχουν κάσκες με προστατευτικό πλέγμα εμπρός ή προστατευτική μπάρα.

 

 

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ SPARRING

PRACTICE TIME

 

Διότι στα διασυλλογικά sparring δεν υπάρχει ανάδειξη νικητή.

 

Διότι Το τέλος του αγώνα βρίσκει και τους δύο αθλητές με το χέρι ψηλά (χωρίς αυτό να σημαίνει ισοπαλία) και μετάλλιο στο λαιμό τους.

 

Διότι σεβόμαστε τους προπονητές και το χρόνο τους (ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έχει χρειαστεί να μείνουμε στο χώρο μετά τη 13:30)

 

Διότι ειδικά στα παιδιά μικρότερης ηλικίας ή με καθόλου εμπειρία, δίνεται η δυνατότητα να νιώσουν πως είναι ένας αγώνας χωρίς όμως τον ανασταλτικό παράγοντα του άγχους της νίκης.

 

Διότι δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές μας, να φορούν κάσκες με προστατευτικό πλέγμα ή μπάρα έτσι ώστε να μην έχουν μία κακή πρώτη εμπειρία.

 

Διότι όλοι οι αγώνες γίνονται σε ένα από τα τρία ring.

 

Διότι από τη παραμονή όλοι θα γνωρίζετε με ποιον παίζετε σε ποιο ring παίζετε ποιον αγώνα  (α/α) και τι ώρα

 

Διότι μέχρι και σήμερα όλες οι γωνίες συνεννοούνται σε ένα απίστευτο φιλικό κλίμα  έτσι ώστε τα  sparring να είναι εποικοδομητικά και για τους δύο αθλητές

 

Διότι υπάρχουν άπλετες θέσεις parking και ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5’ από το μετρο του Αγίου Αντωνίου

 

…Διότι … Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν

 

 

ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 10:00 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 10:00

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 13:30- 14:00 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 13:30- 14:00

Τόπος διεξαγωγής

: The Fighting Mall Φιλικών 58 Περιστέρι

Ημερομηνία διεξαγωγής

: 16/02/2020

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών

: 11/02/2020

Ώρα ζύγισης

: 09:00

Ώρα έναρξης sparring

: 10:00

Πληροφορίες

: 6974 552710